Foredrag

Book et foredrag – Strik og Stress af

foredrag1Dorte Lyager er en erfaren foredragsholder og har efterhånden holdt over 60 foredrag med temaet “Strik og Stress af”. Det er et emne, der giver en levende aften med en god dialog på tværs af tilhørerne.

Er i en forening, en personalegruppe, et samlingssted, et bibliotek eller lignende, der søger en oplægs- eller foredragsholder til et arrangement, så kontakt Dorte Lyager på 40118037. Aftenen tilpasses ud fra jeres behov og ønsker – og selvfølgelig ud fra målgruppen.

Det er muligt at bestille et total arrangement med både plakater, pressemeddelelse og forplejning, så du som arrangør har det så nemt som muligt.

Dorte fortæller:

Foredraget er bygget op, så jeg først fortæller min egen historie, hvor vi kikker lidt på minbaggrund og hvilke ting, der er kendetegnende for min personlighed, der har gjort at det endte galt. Det viser sig tit at rigtig mange kan nikke genkendende til de samme handlemønstre.
Derefter fortæller jeg om, hvordan jeg brugte strik til at komme gennem mit første store stressnedbrud og hvordan jeg opdagede at jeg bestemt ikke var alene om at bruge strik som terapi.

Vi tager et kik ud i verden, hvor flere andre har opdaget striks helbredende virkning. Det leder til gammel forskning fra ´70-ernes Harvard Medical School og til en snak omkring, hvad det er, der fysiologisk sker med kroppen når vi sidder og strikker. Hvorfor er det egentligt at det virker? Til slut runder jeg af med et par historier fra det virkelige liv – folk jeg har talt med undervejs og deres erfaringer. Det plejer, at kunne lede til en lidt mere åben snak, hvor tilhørerne ofte fortæller en flig af deres egne erfaringer. Jeg plejer at sørge for, jeg har god tid efter foredraget, hvis nogen har spørgsmål eller erfaringer, de helst ikke vil spørge om i åbent forum.

Alt efter publikum tilpasser jeg vægten på de forskellige afsnit, således at fx den fysiologiske/biokemiske del fylder mest, når jeg holder foredrag for personale på sygehuse og min egen historie + snakken efterfølgende fylder mest, hvis det er et ældrecenter.

Undervejs bruger jeg PowerPoint med grafik, billeder og video (og stort set ingen bullet-points og lang tekst). Jeg glæder mig til at besøge jer.